رشد روز افزون محصولات فرآوری شده خوراکی در قرن بیستم منجر به فراگیری بیماری قند گردید. هماکنون بنا بر آمار سازمان جهانی بهداشت نزدیک به ۱۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا شدهاند و بالغ بر سه برابر این تعداد در معرض ابتلا به آن هستند. کتاب بیماری قند (پیشگیری از دیابت) به قلم دکتر جعفر کمالی، همانگونه که از نامش پیداست در تلاش است تا به مخاطبان خود اطلاعات خلاصه و در عین حال مهمی در مورد پیماری دیابت ارائه کند.
در مقدمه این کتاب به قلم نویسنده میخوانیم:
بهتر است ابتدا کمی بیندیشیم و پیش از خواندن کتاب از خود بپرسیم دیابت چیست و راجع به آن چه می دانیم؟ چه چیزهایی درباره آن شنیده یا خواندهایم؟ آیا تاکنون به فکرمان رسیده است که شاید ما نیز دیابت داشته باشیم؟ آیا ما واقعاً سالم هستیم، یا بیماریم و خودمان نمیدانیم؟ راستی نکند در آینده دچار دیابت شویم؟ یا برای پیشگیری از دیابت چه باید بکنیم؟ آیا واقعاً راهی برای بیمار نشدن وجود دارد؟ اگر بیمار هستیم یا در آینده بیمار شدیم چه باید بکنیم؟ آیا دیابت درمانی دارد؟ فرزندانمان چطور آیا آنها سالم میمانند؟
اساسا دیابت چیست؟ چرا به این بیماری بیماری قند میگویند؟ افزایش قند خون بدن چه اثرهایی دارد؟ دیابت چگونه تشخیص داده میشود؟ علامتها و نشانههای آن چیست؟ چه پیامدهایی دارد؟ علت شیوع آن در بین مردم چیست؟ آیا علت این بیماری میکروبها یا انگلها هستند یا این موجودات نقشی در پدید آمدن بیماری ندارند؟ دیابت ارثی است یا اکتسابی؟ آیا به وجود آمدن دیابت یا سن افراد رابطهای دارد؟ رابطه آن با جنس نژاد منطقه جغرافیایی آب و هوا تغذیه فرد و …. چگونه است؟ و…..
خوب پس از این پرسشها در مورد دیابت چه فکر میکنید!
کلیه حقوق این وبسایت متعلق به انتشارات کتاب همراه میباشد
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.